На первую VAKANSII.com.ua
  На первую VAKANSII.com.ua На первую VAKANSII.com.ua
СЕГОДНЯ НА САЙТЕ:  162 ВАКАНСИЙ. НОВЫХ - 19 Интернет
  47262 РЕЗЮМЕ. НОВЫХ - 14 Если не работает
 Сайт газеты

 • Страхования
 • Фехтование
 • Инвестирование
 • ПротивоГАЗы
 • Как авто
 • Респираторы
 • Средства пожаротушения
 • Новости
 •  

  Статьи

  Si të gjeni dhe hiqni lidhjet e fshehura nga modeli joomla?

  1. Metoda numër 1. Burimi i Burimeve + Komandanti Gjithsej
  2. Metoda numër 2. My favorite. Script find-link.php

  Ata shkarkuan një template të ftohtë në joomla, e përshtatën atë për veten dhe mendonin se jeta ishte një sukses?

  Për fat të keq, në kohën tonë, djathi i lirë është vetëm në një mousetrap. Kjo shprehje i referohet një CMS falas si Joomla.

  Mendoni për veten tuaj, pse dikush do të harxhojë kohën e zhvillimit të një modeli që dikush mund ta shkarkojë absolutisht pa pagesë?

  Kapur është se templates tilla kanë lidhje të fshehura që janë shumë të vështirë për të zbuluar.

  Për fat të keq, sipas vëzhgimeve të mia, rreth 90% e shablloneve në joomla kanë këto lidhje më të fshehura, të cilat ndikojnë shumë negativisht në promovimin e mëtejshëm të faqes. Kërkimi i tyre nuk është një detyrë e lehtë. Vështirësia qëndron në faktin se shumë shpesh këto lidhje janë koduar në bazë64.

  Unë nuk do të shkruaj për të gjitha mënyrat për t'i gjetur ato. Unë do të caktoj vetëm dy të punojnë më shumë.

  Metoda numër 1. Burimi i Burimeve + Komandanti Gjithsej

  1. Hapni kodin burimor të faqes
  2. Gjeni lidhje të fshehura. Ata mund të jenë encoded base64. Ata shkarkuan një template të ftohtë në joomla, e përshtatën atë për veten dhe mendonin se jeta ishte një sukses
  3. Shkarkoni skedarët e skedarëve në kompjuter.
  4. Futni këtë kod, vendosni një shenjë "me tekstin" dhe kërkoni

  Menjëherë do të them. Kjo metodë po funksionon, por shumë e gjatë.

  Metoda numër 2. My favorite. Script find-link.php

  1. Shkarko arkivin këtu - DOWNLOAD
  2. Ngarko skedarin find-link.php në rrënjën e faqes.
  3. Regjistrohuni në shiritin e adresës - mysite.ru/find-link.php
  4. Si rezultat, shihni të gjitha lidhjet që përdoren në faqen tuaj, madje edhe të fshehura

  Avantazhi i kësaj metode është që ky dorëshkrim të shfaqë menjëherë skedarin ku këto skedarë të fshehur janë të fshehura dhe ju mund t'i fshini ato menjëherë.

  Mendoni për veten tuaj, pse dikush do të harxhojë kohën e zhvillimit të një modeli që dikush mund ta shkarkojë absolutisht pa pagesë?

  Новости

  www.natali.ua www.buhgalteria.com.ua www.blitz-press.com.ua  | www.blitz-price.com.ua  | www.blitz-tour.com.ua
   
  Rambler's Top100
   письмо веб-мастеру
  Copyright c 2000, Блиц-Информ